CRNO-BELI SPREMNI ZA NOVU SEZONU: KK Partizan pušta u prodaju navijačke kartice

Beta

24. 09. 2020. u 13:43

KOŠARKAŠKI klub Partizan pozvao je danas svoje navijače da kupe personalizovane kartice, kako bi finansijski pomogli klubu.

ЦРНО-БЕЛИ СПРЕМНИ ЗА НОВУ СЕЗОНУ: КК Партизан пушта у продају навијачке картице

Foto: KK Partizan/D.Stjepanović

Predstojeća sezone 2020/2021 počeće bez publike zbog pandemije korona virusa, a kako je nemoguće predvideti kada će navijači moći na tribine, Partizan je pozvao pristalice da kupe personalizovane kartice, koje su, kako je navedeno, simbol vernosti i vere u košarkaše Partizana.

Prodaja će početi u petak 25. septembra od 10 časova u Tiketlajn poslovnici na Novom Beogradu, Bulevar Milutina Milankovića.

Svaka kartica imaće svoje mesto u Beogradskoj areni i ujedno će biti rezervacija sezonske karte, u trenutku kada prodaja tokom sezone bude moguća.

Kupovinom kartice "Vera i vernost", navijači će pružiti finansijsku pomoć klubu, kako bi ostvario prihod od prodaje karata. Crno-beli su ponovo istakli da su navijači njihov najveći pojedinačni sponzor i da klub ostvaruje najveći prihod od prodaje karata.

Cena kartice za tribinu nivo 400 iznosi 500 dinara, a za nivo 200 1.500 dinara. Kartica za parter je 3.000 dinara, standard 2 je 3.000, a standard 1 je 6.000 dinara. Za superior treba izdvojiti 18.000 dinara, a za premijum karticu 20.000. Kartica za mesto pored terena u drugom redu košta 60.000 dinara, a za mesto pored terena u prvom redu 75.000 dinara.

Kupci kartice za nivo 400 ostvaruju rezervaciju samo za kupovinu pojedinačnih ulaznica kada se otvara taj nivo u hali. Sezonske karte za nivo 400 se neće prodavati.

Uplaćeni iznos za karticu "Vera i vernost" odbiće se od ukupne cene sezonske ili pojedinačne karte u trenutku kada prodaja bude moguća. U slučaju da se cela sezona 2020/2021 igra bez publike, uplaćeni iznos će važiti za sezonu 2021/2022.

Prilikom kupovine sezonske karte, uz odbitak uplaćenog iznosa, vlasnici kartice će ostvariti dodatnih pet odsto popusta.

Tokom prvih nedelju dana, pravo kupovine imaju samo vlasnici sezonskih karata iz sezone 2019/2020, čija će mesta samo u ovom periodu biti blokirana i sačuvana za njih.

Slobodna prodaja kartica za sve navijače počeće u ponedeljak, 5. oktobra, dan nakon 75. rođendana JSD Partizan.

Osim pružanja podrške klubu, vlasnici kartice imaće i određeni popust u zvaničnoj prodavnici košarkaškog kluba Partizan, rezervaciju mesta u Beogradskoj areni, kao i dodatnih pet odsto popusta prilikom kupovine sezonske karte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)