PREDSEDNIK BUDUĆNOSTI PROZVAO "VEČITE": ABA liga postaje talac sukoba Zvezde i Partizana

Novosti online

12. 08. 2020. u 12:35

PREDSEDNIK KK Budućnost Voli Dragan Bokan rekao je da je budžet kluba ove sezone manji za 25 odsto u odnosu na prethodnu.

ПРЕДСЕДНИК БУДУЋНОСТИ ПРОЗВАО ВЕЧИТЕ: АБА лига постаје талац сукоба Звезде и Партизана

Dragan Bokan foto: N.Paraušić

- Obezbeđen je novac za prvu polusezonu, a onda ćemo videti za drugi deo. Prvi put nam se to dešava, a sve zbog posledica koje je ostavio kovid-19 na crnogorsku privredu”, istakao je Bokan.

Budućnost će, i pored toga, imati, kako kaže, visoke ambicije sa dobrom ekipom.

- Za ovu sezonu morali smo da smanjimo budžet 25 odsto, ali siguran sam da ćemo imati dobru ekipu, spremnu da pobedi i evroligaške timove. Iz prikrajka želimo najviše, ali cilj je da budemo među četiri najbolje ekipe u ABA ligi. Iz te pozicije sa dodatnim pojačanjima probali bi da iznenadimo klubove sa mnogo većim budžetima. Takođe, spremni smo za Evrokup, cilj nam je da u tom takmičenju prođemo dve faze”, kazao je Bokan.

Prvi čovek kluba poručio je da je neophodno reorganizovati ABA ligu.

- Postajemo taoci sukoba između Crvene Zvezde i Partizana. Apelujem na sve klubove da prvo reorganizujemo ABA ligu, da obezbedimo generalnog sponzora. ABA liga je proizvod koji spaja ljude, države, ljubitelje košarke”, poručio je Bokan, naglasivši da je Budućnost uradila mnogo za razvoj košarke u Crnoj Gori u poslednjih deset godina.

(Vijesti.me)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna