PI DŽEJ TAKER JE U ORLANDO PONEO 60 PARI PATIKA, a kod kuće ih ima 4.000 (VIDEO)

Novosti online

16. 07. 2020. u 09:56

VIRUS korona okupio je košarkaše iz NBA lige na jedno mesto, pa su tako otkrivene i razne pojedinosti o njima.

ПИ ЏЕЈ ТАКЕР ЈЕ У ОРЛАНДО ПОНЕО 60 ПАРИ ПАТИКА, а код куће их има  4.000 (ВИДЕО)

Pi Džej Taker foto: EPA

Ni oni, kao i većina običnih ljudi, ne mogu bez strasti koje im svakodnevnicu čini boljom – samo što je njihova pasioniranost nešto drugačija.

Damian Lilard je u Orlando poneo prenosiv studio kako bi mogao da repuje u slobodnim trenucima... Trener Reptorsa Nik Nurs je doneo gitaru, uz koju se opušta... Leonard je opremljen da uživa u video igricama... Mark Gasol ima svoj specijalni aparat za kafu... Ali niko nije posvećen svojim fetišima kao iskusni Pi Džej Taker (35). Bek Hjustona je u Diznilend doneo 60 pari patika!

Ovaj igrač bi mogao svaki dan da nosi druge patike, a namera mu je da preko interneta kupi još neki model.

Taker je ubedljivo najveći obožavalac patika od svih NBA igrača. Iako tvrdi da ih je mnogo poklonio, poslednji put je prebrojao da ima 4.000 pari. One se nalaze u njegovim kućama koje ima u Severnoj Karolini i Hjustonu. To je čitav muzej obuće, a neke od najvrednijih komada drži iza zatvorenih vrata.

- Ne znam koliko će sve to vredeti jednog dana - kaže košarkaš, koji je za patike u jednoj godini potrošio 200.000 dolara, a na jedan par dao čak 30.000.

Taker je u sezoni 2017./18. nosio 106 različitih patika. Za jedan Božić je nosio specijalno dizajnirani model u vrednosti od 20.000 dolara.

Taker je igrač koji je počeo NBA karijeru u Reptorsima, pa je otišao u Evropu gde je igrao u Izraelu, Ukrajini, Grčkoj, Italiji, Portoriku i Nemačkoj pre nego što se vratio u NBA 2012.

Skoro sve njegove patike su iz Najka, model Džordan. Taker je, uprkos tome što je 2019. godine bio slobodan igrač, dobio ponudu koju niko ne dobija: može da nosi model koji on želi, a ne samo određen brend. Ovo u ugovoru nemaju ni Lebron Džejms, Kevin Durant ni Luka Dončić, ali Taker je vrlo poseban igrač za sportske kompanije zbog pažnje javnosti koju izaziva kao zaljubljenik u patike.

Pored modela koje poseduje u svojim kućama, Taker je “uzurpirao” ormariće u svlačionici Roketsa. Kutije sa njegovim patikama su nagomilane kao i one u njegovoj sobi u Diznilendu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri