NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

"SJAJAN JE OSEĆAJ POBEDITI ŠAMPIONSKI TIM SA NAJBOLJIM IGRAČEM SVETA": Gober pokazao dominaciju protiv Jokića (VIDEO)

Novosti online

20. 05. 2024. u 08:00

Košarkaši Minesote pobedili su ekipu Denvera u sedmoj utakmici i izborila plasman u konferencijsko finale posle 20 godina. Bilo je dosta junaka u pobedničkom timu, a jedan od njih bio je Rudi Gober.

СЈАЈАН ЈЕ ОСЕЋАЈ ПОБЕДИТИ ШАМПИОНСКИ ТИМ СА НАЈБОЉИМ ИГРАЧЕМ СВЕТА: Гобер показао доминацију против Јокића (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Iako je ponovo proglašen najboljim defanzivcem lige, Francuz je mnogo osporavan, posebno kada igra protiv Nikole Jokića. Sada se on ipak našao na pobedničkoj strani.

– Sjajan je osećaj pobediti takav tim, neverovatan tim, šampionski tim, sa najboljim igračem sveta. Osećaj je mnogo dobar – rekao je Gober.

Francuz je možda i prelomio utakmicu sjajnim pogotkom na isteku napada iz veoma teške pozicije.

On je uz Karla Entonija Taunsa i Džejdena Mekdenijelsa bio jedan od „tihih heroja“ a onaj od koga se najviše očekivalo Entoni Edvards dosta vremena nije nalazio ritam, ali i on je pogodio bitnu trojku tri minuta pre kraja za +10.

– Bilo je teško, jer nikako nisam nalazio ritam. Morao sam da verujem saigračima. Morao sam da donosim prave odluke. Ima nekoliko načina kako da dobijete košarkašku utakmicu. Ja nisam jednodimenzionalan, nisam samo napadač. Ja sam neko ko može da zaključa i njihovog najboljeg beka. Mislim da sam u četvrtoj četvrtini to i uradio sa Džamalom (Marijem). Upravo ta odbrana u trećoj i četvrtoj četvrtini okrenula je utakmicu - rekao je Gober.

Košarkaši Minesote se u finalu Zapada sastaju sa Dalasom i imaće prednost domaćeg terena.

BONUS VIDEO ODUŠEVLjENjE "DELIJA": Na derbi došlo prvo pojačanje Zvezde za novu sezonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!