OGLASIO SE TRENER ATLANTE! Evo šta je rekao o sukobu sa Bogdanovićem

Novosti online

02. 04. 2024. u 10:06

Bogdan Bogdanović briljirao je u pobedi Atlante nad Čikagom sa 113:101 u NBA ligi, ali nije to obeležilo meč kada je on u pitanju.

ОГЛАСИО СЕ ТРЕНЕР АТЛАНТЕ! Ево шта је рекао о сукобу са Богдановићем

Foto AP

Jeste kapiten Srbije pokazao izvanredno umeće, postigao je 20 poena, imao šest asistencija i četiri skoka, ali glavna tema nakon utakmice bio je njegov sukob sa trenerom Kvinom Snajderom.

Naime, tokom tajm-auta, Bogdanović je skočio sa klupe i verbalno napao trenera, što je izazvalo šok među prisutnima. Srećom, situacija nije eskalirala zahvaljujući brzoj reakciji saigrača, a trener je pružio ruku Bogdanoviću, pokazujući da je sve rešeno.

Nakon meča, novinare je zanimalo mišljenje Bogdana Bogdanovića o ovom incidentu. On je istakao da je Kvin njegov čovek i da su imali sukobe i svađe tokom sezone, što je normalno u sportu.

- Kvin je moj čovek, sigurno. I gurao me je tokom cele godine. Imali smo sukobe i male svađe. Normalno je da se to dešava - poručio je as Atlante.

Trener je dodao da je Bogdanović bio sjajan i da su njih dvojica u odličnim odnosima.

- Bogi je bio sjajan, on i ja smo sjajni. Tako je sjajno, bolje nego dobro, odlično. I sviđa mi se kako je igrao. On se branio, što je za njega bila stvar ponosa - jasan je strateg Atlante.

BONUS VIDEO Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)