SAMO MU JE JOŠ OVO FALILO! Nikola Jokić umalo nokautirao protivničkog trenera (VIDEO)

Novosti online

01. 04. 2024. u 08:12

Košarkaši Denvera pobedili su Klivlend 130:101.

САМО МУ ЈЕ ЈОШ ОВО ФАЛИЛО! Никола Јокић умало нокаутирао противничког тренера (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Iako je bilo najavljeno da je Nikola Jokić pod znakom pitanja za susret zbog problema sa levim kukom i desnim ručnim zglobom, srpski centar je na kraju bio starter i duel je završio sa novim tripl-dabl učinkom.

Jokić je odigrao maestralan meč i za 35 minuta imao je 26 poena (11/18 iz igre, 1/2 za tri, 3/5 sa penala), 18 skokova i 16 asistencija, što je bio njegov 128. tripl-dabl u NBA karijeri.

A posebno je bio zanimljiv duel sa trenerom Klivlenda. Naime, Džej-Bi Bikerstaf nije se sklonio da Nikola Jokić izvede loptu i zbog toga je umalo dobio udarac u lice ili u telo.

U toku igre on se našao tamo gde ne bi trebalo, a Jokić se nije obazirao, već je snažno bacio loptu jednom saigraču i umalo pritom zakačio trenera protivnika.

Bikerstaf (45) je trener u NBA ligi još od svoje 26. godine, kada je postao asistent u Šarlot bobkatsima. Posle tog tima po četiri godine je bio asistent u Minesoti i Hjustonu, a prvi put je vodio tim u Hjustonu, u sezoni 2015/16. Preko Memfisa stigao je u Klivlend 2019. i od 2020. postao šef stručnog štaba Kavsa.

BONUS VIDEO Ovako su košarkašice Partizana slavile pobedu nad Zvezdom u Kupu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona