MORNAR OSTVARIO VAŽNU POBEDU: Barani savladali Borac u ABA ligi

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

30. 03. 2024. u 22:03

KOŠARKAŠI Mornara ostvarili su vrlo važno pobedu u 25. kolu ABA lige protiv Borca iz Čačka u dvorani "Topolica". Barani su trijumfovali sa 80:78 (27:23, 30:20, 9:20, 14:15).

МОРНАР ОСТВАРИО ВАЖНУ ПОБЕДУ: Барани савладали Борац у АБА лиги

FOTO: KK Mornar/MEDIA Pro/ABA liga

Dva totalno različita poluvremena odigrala je ekipa Mihajla Pavićevića. U prvih 20 minuta napad je funkcionisao odlično pa je klub iz Crne Gore sa +14 otišao na pauzu - 57:43.

U drugom delu meča nisu blistali domaći, postigli su samo 23 poena, što je rival iskoristio, vratio se u meč i došao u situaciju da pobedi. Čačani su na 1:34 do kraja imali vođstvo od 74:78. Ipak, Mornar je napravio seriju 6:0 i došao do važnog trijumfa.

Barani trenutno imaju pobedu više od Krke i ukoliko žele da ostanu u ABA ligi ne smeju da imaju identičan učinak kao i tim iz Novog Mesta, pošto je slovenačka ekipa bolja u međusobnom duelu.

Mornar u poslednjem kolu regionalnog takmičenja gostuje FMP-u, dok će Krka gostovati upravo u Čačku ekipi Borca.

Crnogorski klub je u pobedi protiv tima Dejana Mijatovića predvodio Markus Veders sa 23 poena i 11 skokova, pratio ga je Tavijan Dan-Martin sa 18. U srpskoj ekipi najviše se istakao Danilo Tasić sa 19 poena i 10 uhvaćenih loptu, dok je Tajlan Birts brojao do 14, a na to je dodao i 11 skokova.

Mornar sada ima učinak 6-19, a Borac 9-16.

BONUS VIDEO: Ulazak Željka Obradovića na finale Kupa Radivoja Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije