DOBRA PARTIJA BOGDANOVIĆA: Nova pobeda Atlante, pao je i Portland (VIDEO)

Novosti online

28. 03. 2024. u 06:58

Košarkaši Atlante savladali su ekipu Portlanda rezultatom 120:106, uz dobru partiju reprezentativca Srbije Bogdana Bogdanovića.

ДОБРА ПАРТИЈА БОГДАНОВИЋА: Нова победа Атланте, пао је и Портланд (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Košarkaši Atlante upisali su ubedljivu pobedu nad ekipom Portlanda rezultatom 120:106. Hoksi su slomili protivnika na kraju druge i na startu treće deonice, i na kraju su u laganom ritmu zatvorili utakmicu. Dobru partiju odigrao je Bogdan Bogdanović, koji je meč završio sa 16 poena, četiri skoka i pet asistencija.

Meč su otvorili košarkaši Atlante sa dve vezane trojke, na šta su Trejlblejzersi odgovorili serijom od 7:0. I u narednim minutima ekipe su se često smenjivale u vođstvu, i igralo se uglavnom u mini-serijama poena.

U završnici prve deonice pet poena je vezao Bogdanović, a košarkaši Portlanda su na kraju imali koš prednosti pri rezultatu 29:26.

Drugu četvrtinu su opet bolje otvorili Hoksi, serijom od 6:0 kojom su ponovo preuzeli prednost i uspeli su da je održe do sredine ovog perioda igre. Međutim, na drugoj strani su jako raspoloženi bili Banton i Braun, i oni su uspeli da vrate vođstvo na stranu Portlanda.

Ipak, košarkaši Atlante su uspevali da se izbore sa napadom protivnika, i do kraja poluvremena su izgradili sedam poena prednosti. Tačku na prvi deo igre je stavio Bogdanović koji je svojim poenima postavio rezultat 65:58.

Hoksi su i drugo poluvreme otvorili velikom serijom od 11:0, kojom su po prvi put na meču izgradili dvocifrenu prednost. Trejlblejzersi nisu uspeli da se oporave od ovog pada u igri, pa su do kraja treće četvrtine nastavili da tonu.

Košarkaši Atlante su za tri četvrtine uspeli da ubace 100 poena Portlandu, a primili su 86.

Na startu poslednje deonice Hoksi su bez problema održavali i čak uvećavali svoju prednost. Košarkaši Portlanda su odustali od ove utakmice i to se videlo u njihovom pristupu u ovoj deonici.

Ekipa Atlante je mirno privela meč kraju serijom 10:2 i slavila je rezultatom 120:106. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Marej sa 30 poena, a Bogdanović je dodao 16. Na drugoj strani je Banton postigao 31 poen.

BONUS VIDEO SVI KAO JEDAN: Igrači i navijači Zvezde zajedno proslavili Kup Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!