KADA VASI NE IDE, HORNETSI GUBE: Micićeva loša partija u Šarlotu, Vukčević se raspucao u NBA (VIDEO)

Novosti online

26. 03. 2024. u 07:21

Košarkaši Šarlot hornetsa doživeli su bolan poraz od ekipe Klivlend kavalirsa, pregazili su ih ubedljivim rezultatom 115:92. Vasilije Micić je imao skroman učinak u porazu Šarlota, dok je nekadašnji igrač Partizana ubacio svoju prvu trojku u NBA.

КАДА ВАСИ НЕ ИДЕ, ХОРНЕТСИ ГУБЕ: Мицићева лоша партија у Шарлоту, Вукчевић се распуцао у НБА (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Imao je problema sa povredom, mučili su ga u Oklahomi jer nije hteo da potpiše novi ugovor, zatim je morao da prođe period adaptacije u Šarlotu, ali je Aleksej Pokuševski u poslednje vreme pokazao da se polako vraća u formu!

Dokaz za to je i najbolja partija sezone, pošto je u porazu Hornetsa od Klivlenda rezultatom 115:92 po prvi put imao dvocifren učinak: 11 poena, pet skokova, tri asistencije i dve ukradene lopte.

Pokuševski je do sada samo dva puta beležio po devet poena, oba puta u dresu Šarlota, dok je Vasilije Micić kao starter u ovom meču imao mršav učinak od dva poena, dva skoka i četiri asistencije za pola sata.

Nisu Hornetsi praktično imali nikakvu šansu da dobiju ovaj meč. Igraju bez pritiska koji je Kavsima visio nad glavom posle tri uzastopna poraza. Ukupno šest u poslednjih osam mečeva, čime su stigli da ugroze i top 6.

Džeret Alen je sa 17 poena i 13 skokova bio najbolji u timu Klivlenda, mada su po 17 ubacili i Evan Mobli i Džordžes Nijang. Darijus Garland je dodao 15 poena i 10 asistencija, Ajzak Okoro je imao 14.

Brendon Miler je sa 24 poena bio najbolji u redovima Hornetsa, a pratili su ga Briždis sa 13, te Man i Vilijams sa po 12 poena. Ričards je uz Pokuševskog ubacio 11.

Tristan Vukčević je odigrao svoj drugi meč za Vašington i tim iz prestonice zabeležio je drugi trijumf. Ovoga puta protiv Čikaga rezultatom 107:105.

Doskorašnji košarkaš Partizana je za devet minuta ubacio šest poena, od čega su dve trojke. Tačnije, Vukčević je pogodio svoj prvi zvaničan šut za tri u NBA i nema sumnje da će duel protiv Bulsa zauvek da pamti - jer su mu to ujedno i zvanični poeni.

Džordan Pul je sa 28 bio najefikasniji kod "čarobnjaka", Kispert je imao 19 poena i 12 skokova, a Holms 14 poena i 15 skokova.

Kada je u pitanju Čikago, Demar Derozan je ubacio 27, Kobi Vajt je imao 22, a Crnogorac Nikola Vučević devet poena i 16 skokova.

BONUS VIDEO Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu