"BIO JE JEDAN OD RETKIH IGRAČA KOJI JE SVOJOM IGROM MENJAO KOŠARKU" Selektor Pešić emotivno o Bjelici (VIDEO)

Novosti online

24. 03. 2024. u 08:12

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić rekao je da je Nemanja Bjelica, koji je odlučio da okonča profesionalnu karijeru, imao nemerljiv značaj za srpsku košarku i za stvaranje nove Zvezde.

БИО ЈЕ ЈЕДАН ОД РЕТКИХ ИГРАЧА КОЈИ ЈЕ СВОЈОМ ИГРОМ МЕЊАО КОШАРКУ Селектор Пешић емотивно о Бјелици (ВИДЕО)

FOTO: FIBA.Basketball

- Nemanja treba da bude ponosan na sve što je uradio u svojoj karijeri. On nije samo imao fantastičnu karijeru, već je bio jedan od retkih koji je svojim načinom igre, menjao čitavu košarkašku igru. Veoma je značajan bio za stvaranje nove Zvezde, a njegov značaj za celokupan razvoj srpske košarke je nemerljiv. Pre svega mu želim dobro zdravlje i dobar izbor šta će raditi u budućnosti, sa željom da uvek ostane u košarci - rekao je Pešić.

Bivši košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije objavio je danas na društvenim mrežama da je odlučio da završi profesionalnu karijeru.

- 20 godina. Hvala ti košarko - napisao je Bjelica na društvenim mrežama, uz video koji prikazuje retrospektivu njegove karijere.

BONUS VIDEO Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave