PORZINGIS O JOKIĆU. "Pokupio sam neke "fore" od njega"

Novosti online

08. 03. 2024. u 21:09

Košarkaš Bostona Kristaps Porzingis izjavio je nakon utakmice sa Denverom, da je Jokić jednostavno neverovatan košarkaš.

ПОРЗИНГИС О ЈОКИЋУ. Покупио сам неке форе од њега

FOTO: AP

Srpski košarkaš Nikola Jokić ostvario je sinoć 20. tripl dabl u sezoni, a 125. u NBA karijeri. Jokić je u pobedi Denvera nad Bostonom rezultatom 115:109 upisao 32 poena u pobedi nad najboljom ekipom lige (11/18 iz igre, 10/10 slobodna bacanja) i imao po 12 skokova i 11 asistencija za 39 minuta na parketu.

 - Jednostavno, on je neverovatan košarkaš. Čak sam i pokupio neke fore iz duela sa njim. Toliko je pametan, snalažljiv, radi toliko stvari koje vi ne možete da vidite koje pomažu ekipi da pobedi. To je izuzetno. Kada probate da ga udvojite makar i na trenutak, odmah pronalazi Gordona ili nekog drugo. To samo govori o njegovoj vrednosti i koliko toga radi za Denver. Jako ga je teško zaustaviti - istakao je Porzingis za NBA TV.

BONUS VIDEO: ZVEZDA DOČEKALA: Nikola Topić trenira

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!