SRBIN U CENTRU SKANDALA! Sudija pretio Nikoli Kaliniću

Novosti online

08. 03. 2024. u 09:27

Košarkaši Barselone savladali su Valensiju u gostima u 28. kolu Evrolige, a španski mediji su više pominjali reči Nikole Kalinića o suđenju.

СРБИН У ЦЕНТРУ СКАНДАЛА! Судија претио Николи Калинићу

Foto: Profimedia

Jedna od glavnih tema nakon meča je obraćanje Nikole Kalinića. Srpski krilni košarkaš igrao je 33 minuta na ovom meču, postigao je 13 poena uz 5 skokova i 4 asistencije, a posle meča je bio jako ljut.

Razlog za to je ponašanje nemačkog sudije Roberta Lotermozera tokom utakmice. Ovaj arbitar je tokom meča pretio Kaliniću i na to reprezentativac Srbije nije želeo da ćuti!

- Rekao sam mu lično i želim da to kažem javno. Mislim da nije prikladno da mi sudija Robert Lotermozer kaže da neće svirati faulove na meni ako mu prigovaram. Mislim da je to protiv svakog pravila ove igre. Ne znam da li je ljut na mene zbog nečega iz prethodnih mečeva, ali je neverovatno da sudija kaže tako nešto. Igrači treba da budu zvezde utakmica i dok god sudije razmišljaju ovako, to je veliki problem - rekao je posle utakmice Nikola Kalinić u prenosu uživo. 

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!