TEŽAK UDARAC ZA KLIPERSE: Vestbruk slomio ruku, čeka ga ozbiljna pauza (VIDEO)

Novosti online

02. 03. 2024. u 10:33

Košarkaša Los Anđeles Klipersa odneli su ubedljibu pobedu nad ekipom Vašingtonom, rezultatom 140:115. Međutim, pobeda je ostala u senci povrede Rasela Vestbruka koji je zadobio prelom leve šake.

ТЕЖАК УДАРАЦ ЗА КЛИПЕРСЕ: Вестбрук сломио руку, чека га озбиљна пауза (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

As Klipersa se povredio u prvom poluvremenu kada je pokušao da ukrade loptu Džordanu Pulu, a navodi se da ga očekuje pauza između četiri do šest nedelja. 

Vestbruk je do tog trenutka imao učinak od šest poena, a navodi se da je najverovatnije udario šakom u lakat rivala i tako zadobio prelom. Inače, ove sezone je u proseku beležio 11.5 poena, 5.2 skoka i 4.5 asistencija.

Džejms Harden, Kavaj Lenard i Pol Džordž su predvodili tim iz Los Anđelesa do važnog trijumfa. Redom su postigli 28, 27 i 22 poena. S druge strane, Kajl Kuzma je imao 32, dok je Deni Avdija meč završio sa 14.

Bonus video Atmosfera u "Čairu" 50 minuta pred finale Kupa Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave