SJAJNI MICIĆ I NEDOVOLJNA MAGIJA DONČIĆA ZA BOSTON: Vasa se pronašao u Šarlotu, tripl-dabl Luke protiv najjače ekipe lige (VIDEO)

Filip Milošević

02. 03. 2024. u 08:20

Košarkaši Šarlot Hornetsa poraženi su od Filadelfije rezultatom 121:114, uz još dobru partiju srpskog košarkaša Vasilija Micića.

СЈАЈНИ МИЦИЋ И  НЕДОВОЉНА МАГИЈА ДОНЧИЋА ЗА БОСТОН: Васа се пронашао у Шарлоту, трипл-дабл Луке против најјаче екипе лиге (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Srpski plejmejker je imao učinak od 13 poena i sedam asistencija, što mu je bio peti meč koji je završio sa dvocifrenim učinkom od kako je došao u Severnu Karlonu.

Luka Dončić je zabeležio svoj 12. tripl-dabl u sezoni, i to protiv trenutno najboljeg tima NBA lige - ekipe Bostona!

Međutim, ni ovakva partija sjajnog Slovenca od 37 poena, 12 skokova i 11 asistencija nije bila dovoljna Dalasu, pošto su Seltiksi slavili ubedljivim rezultatom 138:110 i tako zaokružili sjajan niz od deset pobeda.

Boston sada ima 47-12 u NBA i lider je Istoka, dok je Dalas osmi na Zapadu sa skorom 34-26.

BONUS VIDEO: ZVEZDA DOČEKALA: Nikola Topić trenira

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!