KRIZA UGROŽAVA SEZONU: Partizan u Laktašima za prekid gubitničkog niza

V. P.

11. 02. 2024. u 13:55

NIKO u Partizanu ne poriče da je tim u krizi rezultata, najdubljoj otkad se na klupu vratio Željko Obradović. Niz od pet poraza u dva takmičenja najduži je u poslednje tri sezone i ozbiljno ugrožava klupske ciljeve u Evroligi i ABA ligi.

КРИЗА УГРОЖАВА СЕЗОНУ: Партизан у Лакташима за прекид губитничког низа

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Zbog toga današnje gostovanje Igokei u Laktašima (17.00) ima specifičnu težinu.

- Čeka nas duel protiv Igokee u kojem na terenu pre svega moramo da pokažemo poštovanje u svakom mogućem smislu - kaže Obradović. - Da pokažemo poštovanje prema sebi tako što ćemo zadržati nivo agresivnosti i koncentracije na maksimalnom nivou tokom čitave utakmice. Zatim poštovanje prema protivniku, koji to svojim kvalitetom i te kako zaslužuje. I na kraju, poštovanje prema našim navijačima koji će doći na utakmicu i koji čine da se u Banjaluci i Laktašima osećamo fenomenalno.

Za jedan od čak šest poraza crno-belih u dosadašnjem toku ABA lige zaslužan je tim iz Republike Srpske, koji je u 7. kolu slavio u „Areni“ sa 91:89. Partizan će do kraja ligaškog dela pokušati da prestigne Budućnost na drugom mestu, sa kojom će se sastati u Podgorici 29. marta. Trenutno je imperativ prekid gubitničkog niza.

- Očekuje nas utakmica protiv prave evroligaške ekipe, jedne od dve najbolje u ABA ligi - kaže trener Igokee Vladimir Jovanović. - Trenutno su u seriji poraza, ali se i pored toga vidi ideja u njihovoj igri, znaju šta hoće. Neke utakmice su nesrećno izgubili i sigurno će biti motivisani da na našem terenu prekinu taj negativni niz. Sada smo u izmenjenom sastavu u odnosu na naš prvi meč u Beogradu, ali mislim da imamo šta da ponudimo u smislu kvaliteta košarke.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu