POJAČANJE BROJ 15: Zvezda dovodi veterana koji nije bio na terenu od aprila 2023.

V. P.

05. 02. 2024. u 07:00

ZVEZDA je pronašla pojačanje na poziciji krilnog centra, pod uslovom da veteran Evrolige Trej Tompkins prođe lekarske preglede.

ПОЈАЧАЊЕ БРОЈ 15: Звезда доводи ветерана који није био на терену од априла 2023.

FOTO: EPA

Amerikanac koji je poslednji meč odigrao 18. aprila prošle godine kao član ruskog Zenita, trenutno je u Beogradu na testiranjima.

U maju će napuniti 34 godine, pre sezone u Rusiji proveo je čak sedam godina u Real Madridu, sa kojim je osvojio Evroligu 2018. U poslednjoj je odigrao samo 13 mečeva i prosečno postizao 5,7 poena. Nekadašnji 37. pik na NBA draftu sezonu karijere odigrao je kao igrač Nižnjeg Novgoroda 2014/2015, kada je beležio 15,7 poena i 8,1 skok u elitnom takmičenju.

Crveno-beli žele da pojačaju poziciju "četiri", koju trenutno prinudno pokrivaju Dejan Davidovac, Luka Mitrović i Rokas Gedraitis. Rok za registraciju igrača za Evroligu ističe 7. februara. Tompkins bi trebalo da bude čak 15. novi igrač Zvezde u odnosu na sastav iz prošle sezone.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!