NAJPRLJAVIJI IGRAČ NBA LIGE BIO NADOMAK PENZIJE: "On me je odgovorio, bitnije mu je da pomogne nego kazni"

Novosti online

09. 01. 2024. u 10:11

KOŠARKAŠ Golden Stejt voriorsa Drejmond Grin bio je veoma blizu iznenadnog penzionisanja, pre nego što ga je komesar NBA lige Adam Silver odgovorio od takve odluke.

НАЈПРЉАВИЈИ ИГРАЧ НБА ЛИГЕ БИО НАДОМАК ПЕНЗИЈЕ: Он ме је одговорио, битније му је да помогне него казни

FOTO: Tanjug/AP

Grin je pre nekoliko nedelja, nakon udarca koji je zadao centru Finiksa Jusufu Nurkiću, dobio suspenziju na neodređeni period, koju su čelnici lige prekinuli nakon 12 propuštenih utakmica.

S obzirom na to da ovo nije bila prva suspenzija zbog nesportskih poteza u njegovoj karijeri, Grin se našao na velikom udaru javnosti.

- Rekao sam Silveru da je sve to previše za mene i da ne mogu da izdržim. Rekao sam mu da ću se penzionisati, na šta je on odgovorio da donosim ishitrene odluke i da mi to neće dozvoliti.

Nakon saopštavanja svoje odluke komesaru lige, Grin je, prema svojim rečima, imao dug razgovor sa Silverom koji mu je bio od velike pomoći.

- Drago mi je da sam deo lige u kojoj je on komesar. Silver je tip osobe kojoj je više stalo da vam pomogne nego da vas kazni ili povredi, rekao je krilni centar Golden Stejta.

Trener ekipe iz San Franciska Stiv Ker izjavio je da se Grin priključio treninzima ekipe, ali da još uvek nije doneta odluka kada bi mogao da se vrati na parket.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)