NIJE DOBRO: Željko Obradović se zahvalio "grobarima" i saopštio lošu vest

Novosti online

06. 01. 2024. u 21:29

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle pobede nad Krkom da je zahvalan navijačima na podršci na prazničan dan, a potom je i saopštio vest koja nije baš bila priželjkivana od strane navijača crno-belih pred važne mečeve u Evroligi.

НИЈЕ ДОБРО: Жељко Обрадовић се захвалио гробарима и саопштио лошу вест

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Podsetimo, Partizan je deklasirao Krku u 15. kolu ABA lige, a na utakmici je bilo 7.337 navijača, što je ogroman broj iako je ulaz bio besplatan, jer je meč odigran na Badnje veče.

Upravo ta poseta je oduševila Obradovića:

"Hvala svim ljudima koji su došli da nas podrže za Badnje veče. Želeo bih da iskoristim priliku da svima čestitam Badnje veče i Božić. Što se tiče utakmice najvažnije je da smo odigrali na visokom nivou, iskoristili sve raspoložive igrače i rasporedili minutažu pred teške izazove koji nas očekuju", rekao je Obradović na konferenciji za medije posle utakmice.

Povređeni Zek Ledej i Alen Smailagić nisu bili večeras u protokolu, a trofejni strateg nije imao idealne vesti za "grobare":

"Smailagić će teško biti spreman za Fenerbahče, a što se tiče Ledeja videćemo sutra i prekosutra kakva je situacija", dodao je Obradović i istakao da je zadovoljan povratkom Uroša Trifunovića u tim posle oporavka od povrede.

Partizan sad ima učinak 11-4, koliko i Cedevita Olimpija posle današnje pobede nad Crvenom zvezdom (koja ima 13-2 i drži prvo mesto). Krka je na učinku 3-12.

Obradovićeva ekipa u narednom kolu, 15. januara, gostuje Ciboni, pre toga ga očekuje duplo kolo Evrolige i dueli protiv Fenerbahčea i Makabija.

Bonus video:  Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)