POVREDA NIJE SKROZ SANIRANA: Evo kolike su šanse da Matijas Lesor igra protiv Zvezde

Novosti online

27. 12. 2023. u 20:09

KOŠARKAŠI Crvene zvezde prvi deo evroligaške sezone okončaće gostovanjem Panatinaikosu u "OAKA Areni". Pred duel sa crveno-belima govorio je trener "zelenih" Ergin Ataman.

ПОВРЕДА НИЈЕ СКРОЗ САНИРАНА: Ево колике су шансе да Матијас Лесор игра против Звезде

Foto: Evroliga

Jedan od najboljih igrača grčkog kluba Matijas Lesor povredio se na utakmici protiv Armanija. Problem za turskog stručnjaka je taj što bolovi kod Francuza još nisu prestali.

- Usred današnjeg treniga ponovo je osetio nelagodnost, tako da medicinski tim radi sa njim, nadam se da će igrati. Trenutno postoji sumnja, ali mislim da su šanse 80 odsto da će zaigrati - rekao je Ataman.

Osvrnuo se potom na Zvezdu, posebno na nekoliko igrača srpskog šampiona.

- Crvena zvezda je dobar i iskusan tim, sa dobrim šuterima. Prošle nedelje su ubacili 98 poena protiv Makabija. Ako je Miloš Teodosić u dobroj formi, teško ga je zaustaviti. Isto je i sa Nedovićem. Tu su i Bolomboj, Mitrović i Hanga, koji su opasni igrači, zbog toga moramo da budemo veoma oprezni. Prošle nedelje smo ostvarili dve velike pobede u gostima, želimo da nastavimo i veoma je važno da ostvarimo pobedu i kod kuće - zaključio je Ataman.

Podsetimo, utakmica Panatinaikos - Crvena zvezda na programu je u četvrtak od 20.15. Tim iz Atine je na učinku 9-7, a Beograđani su na 6-10.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)