NAJJAČE VATRENO KRŠTENJE: Evo kada Nikola Topić debituje za KK Crvena zvezda u Evroligi

Novosti online

26. 12. 2023. u 21:38

CRVENA zvezda je u tim vratila Nikolu Topića koji je prvi deo sezone proveo na pozajmici u Megi. Oduševljenje zbog dolaska mladog plejmejkera nije krio ni trener crveno-belih Janis Sferopulos.

НАЈЈАЧЕ ВАТРЕНО КРШТЕЊЕ: Ево када Никола Топић дебитује за КК Црвена звезда у Евролиги

FOTO: KK Crvena zvezda/Đorđe Kostić/ABA liga

Mnogo vremena za uigravanje nema, pa nije iskuljeno da talentovani 18-godišnjak debituje već u četvrtak protiv Panatinaikosa u Evroligi.

- Trebale su nam promene, da dodamo nove igrače u ekipu, da izgradimo hemiju, da budemo produktivni. Svi treba da znaju šta treba da rade na terenu. Znate koliko sam želeo Nikolu Topića, on je jako talentovan igrač, pomoći će timu. Mlad je, biće u prilici da napreduje i da bude još bolji - rekao je Sferopulos tokom tradicionalnog novogodišnjeg koktela.

Na dan meča biće doneta odluka da li će igrati u Atini.

- Videćemo. Neću da ga forsiram, trenirao je danas i sutra će, ali da li će igrati sa Panatinaikosom, odluka će biti doneta pred sam meč. To je igrač na kojeg dosta računam. Doneli smo neke odluke do sada, treba da nadogradimo ovaj tim. Imamo pun sastav, sada treba da nađemo hemiju - zaključio je grčki stručnjak.

Podsetimo, utakmica Panatinaikos - Crvena zvezda igra se u "OAKA Areni" u četvrtak od 20.15.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DONČIĆ, ŠEJ ILI JOKIĆ? Poznato kada NBA dodeljuje MVP nagradu