NESVAKIDAŠNJE: Ovo je Željko Obradović uradio košarkašima Partizana

Novosti online

04. 12. 2023. u 17:59

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je danas u Beogradu da bi njegovi košarkaši trebalo da igraju svih 40 minuta na visokom nivou ako žele da pobede Monako u 12. kolu Evrolige.

НЕСВАКИДАШЊЕ: Ово је Жељко Обрадовић урадио кошаркашима Партизана

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, nakon što je Partizan posle produžetaka pobedio Panatinaikos, dočekaće u utorak ekipu Monaka od 20.30 po našem, srednjoevropskom vremenu, i to uz prenos uživo na portalu "Novosti".

Perd taj duel strateg crno-belih je otkrio da je igračima dao slobodan dan, što baš i nije česta pojava u ekipama koje on vodi.

No, najpre je govorio o snazi suparnika.


"Monako je tim koji je prošle godine bio na F4 Evrolige i to sasvim zasluženo. Oni igraju izvanrednu košarku. Imaju još bolji sastav ekipe nego što su imali. To je podatak da budemo svesni protiv koga igramo. Trebalo bi da igramo svih 40 minuta na visokom nivou, ako želimo da dobijemo utakmicu", rekao je Obradović na konferenciji za medije u Beogradu.

Povrede u KK Partizan


Željko Obradović je najavio da za Partizan na meču sa Monakom neće igrati Uroš Trifunović i Frenk Kaminski.

Ludi ritam utakmica - igra se non-stop

Trener crno-belih je istakao da pobede celom timu ulivaju samopouzdanje:


"Nadam se pozitivnom ishodu, ali to je najteže - da održavaš formu i da budeš na nivou iz utakmice u utakmicu. Ja sam ekipi juče dao slobodan dan. Posle svega i pre svega što nas očekuje. Mislim da je to neophodno. Bitno je bilo da se odmore i mentalno i fizički i nadam se da će nastaviti da igraju u ovom ritmu", dodao je trofejni trener.


Partizan će naredna dva meča odigrati u Beogradu. Crno-beli najpre dočekuju Monako, a u četvrtak će igrati sa Armanijem.


"Dobra je stvar samo što nema umora zbog putovanja, a treninge gde se postavlja utakmica imamo. Sreda, četvrtak utakmica, subota utakmica. Sledeće nedelje su novi mečevi, pa dupli program. Dobro je da ne putujemo, ali ćemo imati četiri utakmice u nekih desetak dana", podsetio je Obradović.


Partizan u dosadašnjem delu sezone u Evroligi ima učinak od pet pobeda i šest poraza i zauzima deseto mesto, a Monako je treći sa 7-4.
 

BONUS VIDEO: Srbi teško prihvataju da neko nešto bolje radi od njih, zbog ovoga su momci šampioni

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI SU ZAPANJENI: Ovo što je Nikola Jokić bez lopte uradio najboljem defanzivcu NBA lige - nisu mogli ni da sanjaju (VIDEO)