"STVARNO LUDA UTAKMICA!" Željko Obradović pohvalio Zvezdu posle večitog derbija u Evroligi koji je Partizan dobio u drami

Novosti online

26. 10. 2023. u 20:43

Partizan i Crvena zvezda su se sastali u 5. kolu Evrolige, a imajući u vidu konačan rezultat, i ne čudi reakcija trenera crno-belih, Željka Obradović.

СТВАРНО ЛУДА УТАКМИЦА! Жељко Обрадовић похвалио Звезду после вечитог дербија у Евролиги који је Партизан добио у драми

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Partizan je imao 15 poena prednosti, ali iako je Crvena zvezda preokrenula i došla do +13 u poslednjoj četvrtini, crno-beli su pobedili, posle čega je Obradović za Evroliga TV istakao:


- Stvarno luda utakmica. Luda, apsolutno! Igrali smo odlično na početku, a Zvezda bolje u drugom. Mi smo, ipak, našli energiju za preokret na kraju. Hvala igračima, ali hvala i navijačima. Čestitke i jednima i drugima. Mi jesmo imali mnogo uspona i padova, moramo da vidimo šta je tu do igre, šta do nekih fizičkih problema... Idemo dalje - poručio je Obradović sa terena Arene pre odlaska u svlačionicu.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove