KAKAV ŠOU SRBINA! Rajaković ostvario istorijski trijumf u NBA ligi, pa nastala ludnica u svlačionici Toronta (VIDEO)

Novosti online

26. 10. 2023. u 08:19

Košarkaši Toronta pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Minesote sa 97:94 i tako srpskom treneru Darku Rajakoviću doneli trijumf u debitantskoj utakmici u ulozi šefa stručnog štaba Reptorsa.

КАКАВ ШОУ СРБИНА! Рајаковић остварио историјски тријумф у НБА лиги, па настала лудница у свлачионици Торонта (ВИДЕО)

Foto: AP

Denis Šruder je postigao 22 poena u svom debiju za Toronto, Ou Džej Anunobi je dodao 20, Skoti Barns 17, a Paskal Sijakam 15 poena.

Nakon meča usledio je neviđeni šou u svlačionici Toronta. Kada je srpski trener ušao u svlačionicu, igrači su na njega prosuli ledenu vodu i čestitali mu na pobedi. Posle ludog slavlja Darko je održao jedan moćan govor svojim igračima.

- Pobeđivnje je j**ena zabava. Ali nije jednostavno. A vi ste dali sve. Ok? Sada vam kažem da niko od vas nije odigro svoj najbolji meč u sezoni. Imamo tako mnogo prostora da napredujemo. I to je naš cilj iz večeri u veče. Da nastavimo da budemo bolji. Znate li šta ste uradili? Ostali ste zajedno i ovo je bila timska pobeda. Odličan posao - rekao je Rajaković.

U redovima Minesote najbolji je bio Entoni Edvards sa 24 poena i 14 skokova, Karl Entoni Tauns je upisao 19 poena i deset skokova, dok je Rudi Gober meč završio sa 15 poena i 13 uhvaćenih lopti.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona