DEFINITIVNO NIŠTA OD ZVEZDE: Aleksej Šved izrazio želju da igra za beogradske crveno-bele ali ipak završio u drugom klubu

Novosti online

12. 10. 2023. u 18:44

Aleksej Šved je bio povezivan sa Crvenom zvezdom, čak je i sam najavio kako bi voleo da igra za vicešampiona ABA lige, međutim do dogovora između igrača i kluba nije došlo, te je sada izabrao drugi tim.

ДЕФИНИТИВНО НИШТА ОД ЗВЕЗДЕ: Алексеј Швед изразио жељу да игра за београдске црвено-беле али ипак завршио у другом клубу

Foto: EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

Ruski košarkaš će karijeru nastaviti u Kini.

Nova država, novo prvenstvo. Mnogi poznati igrači igraju u Kini, a tu je i prilično kratka sezona koja se završava krajem februara, početkom marta. Nakon toga možete da se odmorite ili potpišete ugovor za doigravanje u nekom od evropskih prvenstava. Tako da je Kina dobra opcija sa svih strana, rekao je Obrad Fimić, njegov menadžer. 

Pored NBA lige u kojoj je nastupao, Šved je u Evropi igrao samo za ruske timove, Dinamo Moskvu, Himki i kao poslednji tim CSKA.

BONUS VIDEO: Atmosfera sa svečanog otvaranja Svetskog prvenstva u futsalu za srednjoškolce

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)