PRAVO NIOTKUDA: Serđo Skariolo dobio otkaz u Bolonji

Novosti online

15. 09. 2023. u 12:41

Košarkaški klub Virtus iz Bolonje potvrdio je danas da je smenio dosadašnjeg trenera Serđa Skariola. Virtus je u saopštenju potvrdio da je Skariolo razrešen dužnosti zbog komentara na konferenciji za novinare pred start nove sezone.

ПРАВО НИОТКУДА: Серђо Скариоло добио отказ у Болоњи

FOTO: Tanjug / Sava Radovanović

"Klub je napravio ovaj tim i dao mi ga je", rekao je tada Skariolo.

Ta izjava se, očigledno, nije dopala čelnim ljudima Virtusa koji su odlučili da iskusnom italijanskom treneru uruče otkaz.

"Izjave trenera na konferenciji za novinare 13. septembra, koje prate one sa kraja prošle sezone 27. juna, nažalost potkopavaju mir i entuzijazam u okruženju Virtusa i tima koji se sprema za prve takmičarske obaveze u novoj sezoni, sa ciljem postizanja značajnih rezultata kako na nacionalnom, tako i na međunardonom nivou", navodi se u saopštenju kluba.

Skariolo, čiji je ugovor važio do sledećeg leta, vratio je Virtus u Evroligu nakon što je sa tim klubom osvojio Evrokup 2022. godine.

Klub iz Bolonje je potom svoju prvu sezonu u Evroligi, posle 15 godina odsustva, završio na 14. mestu na tabeli sa skorom od 14 pobeda i 20 poraza.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!