BRUJI GRČKA ZBOG AGRAVANISA I ITUDISA: Igrač selektoru poručio - dosta više laži, pričaj o tome kako psuješ na srpskom

Novosti online

11. 08. 2023. u 11:38

Svetsko prvenstvo u košarci počinje za tačno dve nedelje, a situacija u reprezentaciji Grčke nije baš idealna. Dimitrios Agravanis je otkazao učešće na Mundobasketu iz, kako on kaže, privatnih razloga, međutim, izgleda da je došlo do varnica između Dimitrisa Itudisa, selektora Grčke, i nekadašnjeg košarkaša Olimpijakosa i Panatinaikosa.

БРУЈИ ГРЧКА ЗБОГ АГРАВАНИСА И ИТУДИСА: Играч селектору поручио - доста више лажи, причај о томе како псујеш на српском

Foto: N.Paraušić

 Itudis je prokomentarisao Agravanisovo napuštanje reprezentacije.

- Odlazak Agravanisa nije promenio stanje stvari. Sportisti ovde dolaze dobrovoljno, nije im prislonjen pištolj na čelo. Uostalom, i u planu treninga je bilo da Agravanis i Kalaicakis večeras ne treniraju, da budu van ekipe - rekao je Itudis nakon poraza od Italije. - Sam sebe je izbacio iz reprezentacije, neću da otkrivam detalje. Kontaktirao sam sa 22 košarkaša telefonom ili lično. Neko je rekao ''dolazim'', neko je rekao ''ne mogu''. Vrlo jednostavno"'.

Međutim, izgleda da nije bilo baš tako jednostavno pošto se posle Itudisovih reči oglasio Agravanis na Instagramu, u postu koji je posle izbrisao, ali koji je dospeo do javnosti.

 - Prestanite sa lažima, pričajte o tome kako psujete na srpskom - napisao je Agravanis, a ovo bi moglo da dovede do veoma zategnute situacije u taboru Grčke.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA ZA TV ŠPICE: Ovako je Kvinsi Menig postigao sjajan gol na meču Vojvodina - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)