NOVI RESTART “BELIH“: Košarkaši kraljevačke Sloge počeli pripreme za novu sezonu

G. ĆIROVIĆ

09. 08. 2023. u 17:21

Pod novom upravom i trenerskom palicom povratnika na mesto šefa stručnog štaba Marka Dimitrijevića, kao i sa izmenjenim sastavom, košarkaši kraljevačke Sloge započeli su pripreme za novu sezonu u kojoj će igrati u KLS i nacionalnom Kupu.

НОВИ РЕСТАРТ “БЕЛИХ“: Кошаркаши краљевачке Слоге почели припреме за нову сезону

G.Šljivić

- Na prvom treningu bilo je 14 igrača i prijatno sam iznenađen što su spremni dočekali početak priprema. Sastav je promenjen i podmlađen u odnosu na prošlu sezonu, a očekujemo uskoro dolazak i jednog stranog igrača. Naš prioritet je siguran opstanak u KLS, a ukoliko se sklope kockice, opet možemo da budemo i najprijatnije iznenađenje – kaže trener Dimitrijević.

Nova uprava „belih“, na čelu sa predsednikom Sašom Čubrilom, potrudila se da sačuva igrače ponikle u Kraljevu među kojima je i kapiten Stefan Matović.

G.Šljivić

Stefan Matović, kapiten KK Sloga

- Za razliku od prošle sezone kada smo igrali i ABA 2 ligu što je mnogo uticalo na rezultate u domaćem prvenstvu, igraćemo samo KLS. To će nam omogućiti da spremniji i odmorniji ulazimo u utakmice – naglašava kapiten matović. - I pre dve godine smo se ovako okupili na novom početku, niko nam nije davao velike šanse, a mi završili na drugom mestu. Neka se nešto slično opet ponovi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)