"NISAM HTEO DA ODEM IZ PARTIZANA, ALI..." Matijas Lesor o rastanku sa crno-belima

Novosti online

07. 08. 2023. u 22:36

PODELjENA su osećanja pristalica Partizana po pitanju odlaska Matijasa Lesora, koji je tokom prošle sezone bio deo navijačkog kolorita na utakmicama crno-belih.

НИСАМ ХТЕО ДА ОДЕМ ИЗ ПАРТИЗАНА, АЛИ... Матијас Лесор о растанку са црно-белима

KK Partizan / Dragana Stjepanović

Francuski centar prihvatio je ponudu Panatinaikosa, o čemu je govorio tokom priprema sa nacionalnim timom za Svetsko prvenstvo.

- Bio je to komplikovan izbor. Nisam želeo da odem iz Partizana, ali me je motivisala činjenica da se pridružujem sličnom projektu. Panatinaikos je klub koji želi da dođe do vrha, dovodi odlične igrače, a meni daje prostora za igru. Znamo i da u Atini može da bude ludo sa navijačima i dva rivalska kluba. Jedva čekam da vidim kako gori “OAKA”, kao u Beogradu sa Partizanom.

Upitan je i šta misli o svojoj NBA perspektivi.

- Ne ustajem ujutru sanjajući da ću igrati u NBA, srećan sam što sam postao deo Panatinaikosa. Ako je to odskočna daska za NBA, tim bolje, ali moj cilj je da svakog dana budem najbolji mogući igrač i saigrač, da pomognem svom timu, da se uklopim u sistem trenera, razumem šta želi od mene. Priznajem da ne znam ni koji NBA tim ima prava na mene.

Nije mu ni bilo lako da prati šta se dešava sa njima. Draftovala ga je Filadelfija 2017, potom ga je 2019. ustupila Klipersima, da bi 2020. završio u Njujorku preko Minesote. Ovog leta se našao na spisku Francuske za SP, ali je na pripreme stigao sa povredom zgloba i male su šanse da će nastupiti za „trikolore“.

- Stvarno želim da učestvujem na događaju kao što je Svetsko prvenstvo. Turnir je prilično kratak u odnosu na klupsku sezonu. Kratki su i rokovi, pa je manje vremena za rehabilitaciju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)