SKANDAL U EVROPSKOJ KOŠARCI: Ukrajinski sudija optužio kolege da su pokušale da ga podmite pred finale Evrokupa

Novosti online

03. 08. 2023. u 10:43

Ukrajinski sudija Mikola Ambrosov optužio je svoje kolege da su pokušali da ga podmite da u finalu Evrokupa 2021. godine između Uniksa i Monaka sudi u korist ruske ekipe.

СКАНДАЛ У ЕВРОПСКОЈ КОШАРЦИ: Украјински судија оптужио колеге да су покушале да га подмите пред финале Еврокупа

Ilustracija foto: EPA

Ukrajinski sudija Mikola Ambrosov koji je bio član sudijske ekipe koja je sudila finale Evrokupa između Uniksa i Monaka optužio je kolege da su pokušali da ga podmite sa 10.000 evra.

Prema rečima Ambrosova, nekoliko dana pre utakmice, ukrajinski sudija Boris Rižik mu je "šifrovano" rekao da mu nudi pomenutu sumu da odluke donosi u korist Uniksa, a u to je bio uključen i grčki sudija Ilijas Koromilas.

Ambrosov je, prema njegovim izjavama, odbio ponudu i nije pristao da razgovara sa samim Koromilasom, ističući činjenicu da pobeda Monaka 86-83 na meču dokazuje da nije podmićen.

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave