MOŽDA JE ON ZAMENA ZA DOBRIĆA? Sjajni američki šuter je slobodan, Zvezda na potezu

Novosti online

13. 07. 2023. u 20:00

JOŠ jedno ime poznato košarkaškim fanovima širom Evrope našlo se na letnjem tržištu. Američki krilni igrač Darun Hilijard završio je jednogodišnju epizodu u Makabiju istekom ugovora sa velikanom iz Tel Aviva.

МОЖДА ЈЕ ОН ЗАМЕНА ЗА ДОБРИЋА? Сјајни амерички шутер је слободан, Звезда на потезу

Evroliga

Evroligaški veteran, koji je prethodnih sezona nastupao za Baskoniju, moskovski CSKA i minhenski Bajern, nije imao preterano značajnu ulogu kod trenera Odeda Kataša. U elitnom takmičenju je provodio na terenu prosečno 13 minuta i beležio 5,6 poena, 1,4 skoka i 1,1 aistenciju.

Tokom plej-of serije sa Monakom 30-godišnji Amerikanac je dobio nešto konkretniju rolu, igrao je 19 minuta po meču i popravio statistiku na 9,0 poena, 1,8 skokova i 1,6 asistencija. Trojke je šutirao fantastičnih 54,5 odsto!

Hilijard se u nekoliko navrata dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom, kojoj je igrač tih karakteristika i te kako potreban, posebno nakon što je klub napustio Ognjen Dobrić. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BESPLATAN PADEL NA ČUBURCU! FONDACIJA MOZZART OTVARA JOŠ JEDAN TEREN U ČUVENOM PARKU