SAIGRAČI O "IZDAJI" SLUKASA: "Nikad ne okreći leđa svojoj familiji"

V. Preradović

10. 07. 2023. u 08:09

ODLUKA Kostasa Slukasa da pređe u Panatinaikos šokirala je košarkašku Evropu, posebno navijače Olimpijakosa, koji su ga u saopštenju nazvali izdajnikom i lažovom.

САИГРАЧИ О ИЗДАЈИ СЛУКАСА: Никад не окрећи леђа својој фамилији

Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

U Pireju je proveo deset godina svoje karijere i naprasno se preselio u zeleni, "neprijateljski" deo Atine, gde će zarađivati oko 3.000.000 evra po sezoni. 

Tu odluku komentarisali su i njegovi bivši saigrači, sadašnji igrač Olimpijakosa Šakil Mekisik i penzionisani Jorgos Printezis, s kojim je Slukas doneo timu iz Pireja dve evroligaške titule. 

- Nikad ne okreći leđa svojoj familiji...čak i kada su... - ostao je nedorečen Mekisik u svom tvitu, ali je poslao jasnu poruku šta misli o potezu 33-godišnjeg plejmejkera. 

Printezis je pokušao da nađe razumevanje za ovu "izdaju"...

- Svako donosi svoje odluke, nismo svi isti. Svako radi ono što misli da je najbolje za njega, za njegovu familiju i njegov ego. Kostas je sigurno razmislio o ovome i konsultovao se sa porodicom. U svakom slučaju, ovo će mnogo pomoći Panatinaikosu, dobio je igrača pobednika, koji je mnogo puta bio učesnik fajnal-fora Evrolige - rekao je Printezis o preletu Slukasa u tabor ljutog gradskog rivala. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti