"TI SI LAŽOV I IZDAJNIK": Navijači Olimpijakosa "ispratili" Kostasa Slukasa tamo gde niko nije mogao da zamisli da će otići

Novosti online

09. 07. 2023. u 22:42

KOŠARKAŠKI potres juče je pogodio Evropu kada je Kostas Slukas zamenio crveno-bele za zelene atinske boje.

ТИ СИ ЛАЖОВ И ИЗДАЈНИК: Навијачи Олимпијакоса испратили Костаса Слукаса тамо где нико није могао да замисли да ће отићи

FOTO: FIBA.Basketball

Kada su se utisci slegli saopštenjem su se oglasili navijači Olimpijakosa - malo je reći da nisu štedeli doskorašnjeg miljenika.

– Kada smo videli da si neraspoložen na proslavi šampionske titule – nisi čak ni slavio, prišli smo da razgovaramo. Kada smo seli da pričamo, zahvalio si nam se na svemu, posebno na podršci koju ste dobijali u teškim trenucima. Rekao si da želiš da ostaneš duže od bilo koga, ali da si u problemu jer kod Barcokasa ne igraš mnogo.

Rekli smo ti da je ekipa iznad svega i da želimo da se nađeš na pola puta sa trenerom, koji ima našu podršku. Stavio si svoj ego iznad tima.

Glavni razlog zbog kojeg si lažov i izdajnik je taj što kada smo ti rekli da ako se ne slažeš sa trenerom, barem ne pređeš u Panatinaikos. Ti si skočio i rekao da nećeš preći tamo ni za 10 miliona evra.

Rekli smo ti da smo to već čuli i savetovali da ne reaguješ tako oštro. Odgovorio si da nikada nisi bio izdajnik i da si odbio mnogo novca kako bi bio u Olimpijakosu.

Sve navedeno dokazuje da si sve vreme glumio, da si davno razgovarao sa našim neprijateljima i prodao bajku nama i celoj porodici Olimpijakosa.

Baš nas briga što si otišao u Panatinaikos jer su te naša uprava i naš trener zapravo odbacili.

Nikada nisi bio i nikada nećeš biti lider. On je išao protiv prljavog sistema i sa 28 godina promenio istoriju evropske košarke. Odbio je PAO, zbog čega ga navijači Olimpijakosa obožavaju, poručili su navijači crveno-belih.

Slukas je deset godina – u dva navrata – sa uspehom nastupao za Olimpijakos. U Pireju se afirmisao nastupajući za njih od 2008-2015. godine, kada je otišao u Fener kao jedan od najboljih igrača u Evropi, vratio se u Atinu pre tri godine.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

BRUKA KAKVU ROLAN GAROS NE PAMTI: Rusija u šoku, niko ne veruje šta se dešava u Francuskoj (FOTO)