IZDAJA SLUKASA ZA PRVO MESTO: Grk prelaskom iz Olimpijakosa u Panatinaikos postao najplaćeniji domaći košarkaš u istoriji

Novosti online

09. 07. 2023. u 10:00

Slukas je potpisao trogodišnji ugovor sa Panatinaikosom vredan devet miliona evra, odnosno tri po sezoni, time se izjednačio sa Teodorasom Papalukasom na prvom mestu najplaćeniih grčkih košarkaša, kada su ga crveno-beli iz Atine 2008. godine vratili iz moskovskog CSKA.

ИЗДАЈА СЛУКАСА ЗА ПРВО МЕСТО: Грк преласком из Олимпијакоса у Панатинаикос постао најплаћенији домаћи кошаркаш у историји

FOTO: FIBA.Basketball

MVP Evrolige 2007. dobijao je 3 miliona evra po sezoni u Rusiji i crveno-beli su morali da potroše potpuno isti iznos da bi ga doveli.

Slukas je prešao iz Olimpijakosa u Panatinaikos za istu svotu novca i tako napravio jednu od najvećih ''izdaja'' u istoriji rivalstva ova dva tima. Pre njega, slično je uradio Vasilis Spanulis 2007. godine, samo je on otišao u kontra smeru za 2,2 miliona evra.

BONUS VIDEO: ANKETA: Šta će Novak Đoković uraditi ove godine na Vimbldonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)