SLUKAS (NE) GLEDA KA PARTIZANU: "Grobari" čekaju sjajnog Grka, a on...

Novosti online

06. 07. 2023. u 20:59

ZAVRŠEN je drugi mandat Kostasa Slukasa u Olimpijakosu, ni izbliza uspešan kao prvi u kojem je sa crveno-belima iz Pireja dva puta podigao pehar Evrolige.

СЛУКАС (НЕ) ГЛЕДА КА ПАРТИЗАНУ: Гробари чекају сјајног Грка, а он...

Foto: N. Paraušić

Klub je zvanično objavio rastanak sa 33-godišnjim plejmejkerom nakon tri sezone u Atini i dva uzastopna nastupa na fajnal-foru elitnog klupskog takmičenja. Veteran evropske košarke sada je slobodan agent, mada je sve upućivalo na to da je izabrao sledeću destinaciju u karijeri i pre pregovora sa dosadašnjim klubom o potencijalnom produženju saradnje.

Navijači Partizana se nadaju da bi mogao da se pridruži crno-belom jatu i ponovo sarađuje sa trenerom Željkom Obradovićem, sa kojim je u Fenerbahčeu osvojio Evroligu 2017. godine.

Međutim, očekuje se da Slukas potpiše ugovor na dve sezone upravo sa svojim prethodnim klubom Fenerom i zauzme mesto organizatora igre upražnjeno odlaskom njegovog sunarodnika Nika Kalatesa. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)