"SVAKA ČAST JOKIĆU, ALI..." Darko Miličić otvorio dušu, i to kako!

Novosti online

04. 07. 2023. u 19:55

Darko Miličić je bio i ostao izuzetna košarkaška ličnost, čak i kada je prestao da se bavi igrom pod obručima, pa i ne čudi što mišljenje bivšeg reprezentativca o sadašnjoj nacionalnoj selekciji Srbije ne spada u klasične.

СВАКА ЧАСТ ЈОКИЋУ, АЛИ... Дарко Миличић отворио душу, и то како!

Printscreen/Hram

Miličić, koji je 2003. bio drugi pik na NBA draftu (ispred njega je bio samo Lebron Džejms), u emisiji na Sport klubu pričao je o zgodama i nezgodama u Sjedinjenim Državama, nemogućnosti da se prilagodi, želji da pobegne i vratio se u Srbiju...

Naravno, deo razgovora bio je rezervisan za Nikolu Jokića, koji je poslednjih godina "pomerio granice", a Miličić smatra da je za reprezentaciju Srbije od velike važnosti da u timu ima jednog drugog asa.

- Pratim reprezentaciju i uz dužno poštovanje Jokiću i svemu što je dosad uradio i tek će da uradi, ali Bogdanović je nosilac reprezentacije, tako ga ja vidim. Bogdan nosi emociju sa sobom. Sjajan je igrač i ja ga obožavam. Njegova košarka je sjajna. Površno ga poznajem, ali kad sam ga gledao na TV vidim da je spona među svima njima. Reprezentacija bez Bogdana u ovom periodu... nije to - to. Uz dužno poštovanje i Miciću, koga obožavam. Imamo mnogo kvalitetnih košarkaša, ali Bogdan je spona i lider koji sve to nosi. Nije bitno da li postigne 10 ili 20 poena, njegovo pristustvo nosi ozbiljost i težinu pogotovo na velikim takmičenjima - naglasio je Milićić u intervjuu za "Sport klub".

Svetsko prvenstvo će biti održano od 25. avgusta do 10. septembra, a Srbija će biti u grupi sa Južnim Sudanom, Kinom i Portorikom.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)