VAŽNO SAOPŠTENJE PARTIZANA PRED ABA FINALE: Crno-beli imaju ozbiljan apel

Novosti online

07. 06. 2023. u 16:33

STIGLA je do kraja ABA liga. Ostalo je još da se odigra veliko finale u kome će snage odmeriti Crvena zvezda - Partizan, a crno-beli su se oglasili saopštenjem pred početak serije.

ВАЖНО САОПШТЕЊЕ ПАРТИЗАНА ПРЕД АБА ФИНАЛЕ: Црно-бели имају озбиљан апел

FOTO: M. Vukadinović

Jasno je da najveća utakmica naše košarke nosi dosta tenzija, i zbog toga iz kluba apeluju da se ne vređa protivnik.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

- Veliki broj dece na tribinama, dolazak porodica na utakmice je nešto čime se Partizan ponosi i nešto o čemu u superlativu govori i piše gotovo čitava košarkaška Evropa. Ipak, tokom poslednjih nekoliko mečeva, među deo navijača u dvorani su se vratile stare loše navike za koje klub čvrsto veruje da im nije mesto na sportskim borilištima. Vređanje na osnovu klupske, političke, verske ili bilo koje druge pripadnosti nisu vrednosti koje Partizan podržava - navodi se i dodaje se:

- Ovim putem, klub želi da apeluje na navijače da se tokom predstojeće finalne serije fokusiraju isključivo na podršku igračima Partizana i treneru Željku Obradoviću. Vatrena ali sportska atmosfera koja je naročito u drugom delu sezone krasila "Štark arenu" kada u njoj igraju crno-beli, takva treba da ostane i tokom finalne serije. Rasipanje energije na vređanja rivala, vređanje zvaničnika rivala, vređanje članova porodice ili pak vređanje državnih zvaničnika i drugih učesnika u javnom životu, najmanje koristi onima zbog kojih se u dvorani okupljamo – igračima i trenerima! Zbog toga, Partizan poziva navijače da tokom predstojeće finalne serije sa tribina emituju samo ljubav za crno-belu ekipu i pruže im gromoglasnu podršku onako kako samo oni to znaju!

Podsetimo, finale ABA lige počinje 12. juna, a domaćin je Partizan koji je ligaški deo sezone završio na prvom mestu.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije