EVROLIGA BEZ DIREKTORA: Smenjen Glikman - nije mu se isplatio sukob sa Bodirogom

G. KELIĆ

05. 06. 2023. u 22:40

MARŠAL Glikman neće biti direktor Evrolige od naredne sezone.

ЕВРОЛИГА БЕЗ ДИРЕКТОРА: Смењен Гликман - није му се исплатио сукоб са Бодирогом

Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Spekulisalo se već danima o tome, a nakon današnjeg sastanka je i definitivno potvrđeno. Glikman će prestati da obavlja pomenutu ulogu kada se okonča aktuelni ugovor, 31. jula.

Razlog naprasnog odlaska jeste zategnut odnos sa predsednikom Dejanom Bodirogom oko brojnih pitanja, a sve je eskalirano vanrednom sednicom, na kojoj se glasalo o Glikmanovom statusu. Doneta je odluka od strane 13 klubova da se aktuelni direktor smeni, a još uvek nije poznato ko će biti njegov naslednik.

Podsećamo, upravo Glikman se zalagao za proširenje takmičenja, te saradnju sa timom iz Dubaija. Takođe, jedna od njegovih ideja bila je formiranje konferencije, gde bi bio uključen veći broj timova, uključujući i one iz Pariza i Londona. Videćemo kakva je sada sudbina takmičenja, te koga čeka „užarena“ fotelja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna