NIKO NIKAD KAO SRBIN! Nikola Jokić oborio rekord koji je delovao nedostižno

Novosti online

05. 06. 2023. u 05:21

Nikola Jokića iz utakmice u utakmicu pokazuje zbog čega je apsolutno najbolji igrač planete u ovom momentu. Odveo je svoj tim do velikog finala, gde se lavovski bori protiv Majamija koji je uspeo da uzme brejk i izjednači na 1:1, ali ne i da zaustavi Srbina.

НИКО НИКАД КАО СРБИН! Никола Јокић оборио рекорд који је деловао недостижно

Foto AP

Na drugom meču finala, Nikola Jokić je ponovo pomerio granicu. Okončao je utakmicu sa 41 poenom, 11 skokova i četiri asistencije. 

Srbin je postao prvi centar koji je u plej-ofu imao učinak od najmanje 500 poena i 100 asistencija u jednom plej-ofu u istoriji NBA lige.

Ipak, ovaj rekord Jokićev je pokvarila luda družina iz Majamija. Međutim, Jokić je uradio apsolutno sve što je do njega. Terorisao je protivnike, ali je jasan bio plan Majamija. Sprečili su Somborca da bude kreator saigračima koji nisu mogli da pogode bez njegove pomoći.

Igra Denvera se bila raspala početkom poslednje deonice kada je Srbin bio na klupi, a kada se vratio, najviše što je mogao je da smanji zaostatak na minus tri. Imao je Denver i šut za produžetak, ali Džamal Marej je promašio.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)