''PORED KARIJA, NEMA TEŽEG ZA ČUVANJE OD JOKIĆA'' Jedan od ''najprljavijih'' košarkaša NBA lige pohvalio srpskog centra

Novosti online

03. 06. 2023. u 13:38

Košarkaš Golden Stejta Drejmond Grin izjavio je danas da pored Stefa Karija, nema težeg igrača za čuvanje zonskom odbranom od Nikole Jokića u NBA ligi, prenosi Mocartsport.

ПОРЕД КАРИЈА, НЕМА ТЕЖЕГ ЗА ЧУВАЊЕ ОД ЈОКИЋА Један од најпрљавијих кошаркаша НБА лиге похвалио српског центра

FOTO: AP

Denver nagetsi, predvođeni Nikolom Jokićem koji je upisao novi tripl-dabl, savladali su ekipu Majami hita 104:93 u prvoj utakmici velikog finala NBA lige.

- Zona funkcioniše kada Denver ne šutira dobro. Tako da, u prvoj utakmici finala je završavala posao do određene mere, ali kada sve ostalo propadne, oni mogu samo da bace loptu Jokiću u reketu. Odbrana mora da se skupi, jer ako to ne uradi, on će pogoditi taj šut sa 70 odsto uspešnosti. A ako se skupi ili malo pretera u preuzimanju Jokića, svi znamo da će on napraviti pravi potez - istakao je Grin.

Dodaje da je Jokića teško čuvati zonskom odbranom.

- Mislim da pored Stefa Karija, nema težeg igrača za čuvanje zonskom odbranom od Nikole Jokića u ligi. Stef će vas ugasiti šutevima, a Džoker će uvek naći rešenje, ima ludački osećaj, može da šutira ili ubaci flouter - zaključio je Grin.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024