ŠTA LI ĆE REĆI "GROBARI"? Ovo je trener Studentskog centra poručio pred majstoricu u Beogradu

Novosti online

18. 05. 2023. u 21:38

KK Partizan je izborio majstoricu u četvrtfinalu ABA lige sa Studentskim centrom, a trener podgoričkog tima Andrej Žakelj smatra da njegova ekipa može da dobije odlučujući meč.

ШТА ЛИ ЋЕ РЕЋИ ГРОБАРИ? Ово је тренер Студентског центра поручио пред мајсторицу у Београду

Photo: SC Derby/Filip Roganovic

Podsetimo, Partizan je posle preokreta savladao u gostima SC derbi, posle čega je strateg domaćih ovako analizirao učinjeno:

- Razočarani smo kada se ovako izgubi utakmica. Ali, bilo bi neverovatno ako bismo prošli, niko nije očekivao ni da dobijemo jednu, a ne dve utakmice. Ponosan sam na momke, očekivao sam da će Partizan biti agresivniji i bio je. Na kraju smo imali problema, savladao nas je umor, ali i kvalitet Partizana. Opet smo bili odlični u skoku, to je pokazatelj želje i moram da budem zadovoljan - rekao je trener "studenata" Andrej Žakelj, a prenose podgoričke "Vijesti".

Sad sledi majstorica...

- Bilo je mnogo promašaja i zicera, ali to je košarka: nekad je to uz neki kontakt, nekad nedostatak sreće, ali bilo je toga i na drugoj strani. Sada će nam u Areni biti još teže, biće i mnogo publike, ali borićemo se da izborimo polufinale, ali i ako ne uspemo, sve će biti u redu. Ja verujem da možemo, ali i igrači koji su na terenu moraju da veruju da možemo do pobede u Beogradu. Sada da ohladimo glave i da mislimo o majstorici, istakao je Žakelj.

Peti meč između Partizana i Studentskog centra igra se u ponedeljak od 20 časova u Beogradu.

Bonus video:  Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna