ŠTIMAC O JOKIĆEVOJ DOMINACIJI: DŽaba im nameštanje MVP, mi znamo ko je najbolji

Novosti online

17. 05. 2023. u 16:41

NIKOLA Jokić još jednom je oduševio partijom košarkaški svet. Uprkos tome što centar Denvera blista cele sezone, MVP nagrada je otišla u ruke Džoela Embida. Mnogi smatraju nezasluženo, a istog je mišljenja i srpski igrač Vladimir Štimac.

ШТИМАЦ О ЈОКИЋЕВОЈ ДОМИНАЦИЈИ: Џаба им намештање МВП, ми знамо ко је најбољи

FOTO: Tanjug/AP

Somborac je pobedi protiv LA Lejkersa 132:126 ostvario je tripl-dabl od 34 poena, 21 skoka i 14 asistencija.

- Kako ih je demantovao Jokić na najbolji mogući način. Mnoga deca treba da gledaju ovo da im se priča, da znaju da život neće uvek biti fer. Ali kad imaš želju, upornost i talenat čuda se dešavaju. Džaba im nameštanje MVP, kad mi znamo ko je najbolji! Bravo majstore, nikada nisam uživao više u gledanju igre jednog centra. A mi imamo mnogo talentovanih mladih o kojima treba voditi računa i izvesti na pravi put - napisao je Štimac na Tviteru.

Podsetimo, Jokić je prethodne dve sezone dobijao MVP priznanje, to je zaslužio i ove godine, posebno što je za razliku od Embida odveo Denver u finale Zapadne konferencije.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a