OLIMPIJAKOS PRIŽELJKUJE POBEDU REALA: Evo iz kog razloga Grci ne žele Partizan na fajnal-foru

Novosti online

10. 05. 2023. u 13:22

Košarkaši Olimpijakosa i Barselone obezbedili su fajnal-for, a danas će im se pridružiti još dva tima. U Kaunas putuju Monako ili Makabi i Partizan ili Real.

ОЛИМПИЈАКОС ПРИЖЕЉКУЈЕ ПОБЕДУ РЕАЛА: Ево из ког разлога Грци не желе Партизан на фајнал-фору

M. Vukadinović

Olimpijakosovim navijačima bi odgovaralo da na fajnal-for prođu Real i Monako, jer ta dva kluba nemaju veliku navijačku bazu, bar kada je košarka u pitanju. Ishod koji oni priželjkuju bi otvorio mogućnost da u Kaunas dođe znatno veći broj navijača Olimpijakosa, nego ako bi se na fajnal-for plasirali Partizan i Makabi.

- Ako se Makabi i Partizan ne plasiraju na fajnal-for, Olimpijakosu će možda biti lakše da dobije dodatne karte, od timova koji će ih vratiti. Španci obično ne dobiju više od 300 karata. Od sutrašnjih rezultata će dosta zavisiti - izjavio je generalni menadžer Olimpijakosa Nikos Lepeniotis.

BONUS VIDEO: Večeras prvi put upaljeni reflektori na novom stadionu u Loznici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri