CRNO-BELI PUT U KAUNAS: Partizan uz pomoć kapitena napada zonu Reala za prolazak na fajnal-for

Novosti online

10. 05. 2023. u 10:15

Košarkaši Partizana večeras gostuju u Madridu. Crno-beli će pokušati u ''majstorici'' da stignu do pobede i da rezervišu avionsku kartu za Kaunas.

ЦРНО-БЕЛИ ПУТ У КАУНАС: Партизан уз помоћ капитена напада зону Реала за пролазак на фајнал-фор

FOTO: EPA

Suspenzija Kevina Pantera na dve i Matijasa Lesora na jednu utakmicu zakomplikovala je situaciju crno-belih. Oni su iz Madrida doputovali sa 0:2 i očekivalo se da će dobiti jednu utakmicu u ''Štark areni'' i svojim navijačima prirediti veliko slavlje. Međutim, Real je zonom iznenadio Partizan, na šta beogradski crno-beli nisu imali odgovor bez svog najboljeg igrača Kevina Pantera.

Tačnije, i pored toga Partizan je u obe utakmice bio blizu, ali otvoreni šutevi Nanelija i Egzuma nisu ulazili, dvojac je u četvrtoj utakmici šutirao veoma loših 3 od 21 iz igre.

Sada, kada je Panter opet u timu, očekuje se da Partizan lakše ''razbije'' zonu Reala, te da ostatak ekipe ima otvorene šuteve, koji su pod ''moranjem'' da večeras prođu kroz obruč Madriđana.

Jedno je sigurno, ako Naneli i Egzum budu pogađali otvorene šuteve, uz pomoć Ledeja i Lesora kao i kapitena Pantera, za crno-bele nema zime.

Podsetimo, ipak najveća uzdanica Partizana je najtrofejniji evropski trener Željko Obradović, koji do sada u trenerskoj karijeri nema poraz u petim utakmicama doigravanja.

BONUS VIDEO: Večeras prvi put upaljeni reflektori na novom stadionu u Loznici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori