BIVŠI IGRAČ I TRENER PARTIZANA: Crno-beli su igrački u mnogo boljoj poziciji od Reala

Novosti online

10. 05. 2023. u 11:48

Bivši igrač i trener Partizana Vlado Šćepanović izjavio je da su "crno-beli" igrački u mnogo boljoj poziciji od Reala, prenosi Mocartsport.

БИВШИ ИГРАЧ И ТРЕНЕР ПАРТИЗАНА: Црно-бели су играчки у много бољој позицији од Реала

FOTO: AP

Košarkaši Partizana večeras od 21 sat gostuju ekipi Reala u petoj utakmici četvrtfinala Evrolige.

- Sve se svelo na jednu utakmicu. Jednostavno, po meni nema velikih tajni. Posle četiri utakmice ekipe se košarkaški vrlo dobro poznaju i odlučivaće psihološki momenat. Po meni su šanse 50-50. Partizan ima svoje prednosti, Real igra opet na svom parketu i uradiće sve da se ovog puta ne ponovi scenario iz prva dva meča. Partizan je igrački u mnogo boljoj poziciji od Reala. Deficitarni su na poziciji četiri i ne znam da li će uspeti da pronađu rešenje na toj poziciji protiv Ledeja koji je četvrti meč odigrao fenomenalno. Veliko je pitanje sa kojim igračem će oni to da pokriju - istakao je Šćepanović.

Dodaje da je mnogo veći pritisak sada na igračima madridske ekipe.

- Loptica psihološke opterećenosti se sada prebacila u Realovo dvorište. Igraju kod kuće, svi očekuju da sa povratkom serije u Madrid Real bude pod većim pritiskom nego Partizan. I kada je serija počinjala, Real je uslovno bio favorit. Sada se ponovo loptica vraća Realu, videli smo i u javnosti kako su ispraćeni za Beograd posle 0:2. Sada su očekivanja takva da moraju da opravdaju ulogu favorita, što bi mogla da bude Partizanova prednost - zaključio je Šćepanović.

BONUS VIDEO: Večeras prvi put upaljeni reflektori na novom stadionu u Loznici

   

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)