OVO SU SVI SA NESTRPLJENJEM ČEKALI: Evo šta je Nikola Jokić uradio kad je video gazdu Finiksa (VIDEO)

Novosti online

10. 05. 2023. u 05:52

MNOGO prašine se podiglo tokom četvrtog meča polufinala Zapada između Finiksa i Denvera, kada su Nikola Jokić i Met Išbija imali jedan manji sukob.

ОВО СУ СВИ СА НЕСТРПЉЕЊЕМ ЧЕКАЛИ: Ево шта је Никола Јокић урадио кад је видео газду Финикса (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsećanja radi, Srbin je tada gurnuo gazdu Sansa, koji je pokušao da ga spreči da uzme loptu i brzo odigra jedan napad.

Pisalo se tada da bi Jokić mogao da bude suspendovan za petu utakmicu, međutim, sam Išbija je poručio da to ne bi bilo fer i da NBA liga ne bi trebalo da ga kazni suspenzijom.

I Nikola mu to nije zaboravio, pa su svi sa nestrpljenjem čekali kakva će biti reakcija na petom meču u Koloradu. Momak iz Sombora je još jednom pokazao da nije samo sjajan kao igrač, već da je i veliki čovek, kada je pred početak meča prišao Išbiju, zagrlio ga i poklonio mu loptu.

Obojica su uz osmeh "završili" ovaj pozdrav pre nego što je Jokić otišao u svlačionicu, uz napomenu da je Srbin morao da plati 25.000 dolara kazne, ali je nastavio da vodi svoj tim ka NBA prstenu, što je najvažnije za njega i navijače Denvera.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!