SAHRANU UBIJENE DECE PLAĆA GRAD BEOGRAD: Luka Dončić ponudio drugu vrstu pomoći

Novosti online

05. 05. 2023. u 15:33

KOŠARKAŠ Dalas maveriksa Luka Dončić izrazio je želju da putem svoje fondacije pokrije troškove sahrane za sve žrtve pucnjave u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Pre njega to je učinio Grad Beograd. Ipak, slovenački reprezentativac ponudio je svima koji su pogođeni tragedijom drugu vrstu pomoći.

САХРАНУ УБИЈЕНЕ ДЕЦЕ ПЛАЋА ГРАД БЕОГРАД: Лука Дончић понудио другу врсту помоћи

FOTO: Tanjug/AP

Krilni košarkaš Dalas maveriksa je najavio da će na svaki mogući način pomoći žrtvama pucnjave u kojoj je stradalo osmoro dece i portir.

- Moje misli su sa porodicama i čitavom zajednicom pogođenom ovom tragedijom. Kroz svoju fondaciju istražujem kako trenutne, tako i dugoročne načine da pružim podršku učenicima i porodicama pogođenim pucnjavom. Posvećen sam i nastaviću da delim novosti i načine podrške kako detalji budu postajali dostupni - poručio je Dončić na Tviteru.

Grad Beograd reagovao je pre Slovenca i snosiće troškove sahrana, prenosi "Informer", ali će NBA as preko svoje fondacije i na druge načine moći da pomogne porodicama nastradalih.

Dončić je najavio da njegova fondacija želi da finansira i sve što je potrebno za savetovanje i pomoć svima koji su prošli kroz traumu tokom i posle masakra u Beogradu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!