ŽELJKO OBRADOVIĆ: Druga meč-lopta, znamo da je ispred nas velika šansa

Novosti online

04. 05. 2023. u 09:12

Košarkaši Partizana večeras od 20.30 sati u Štark areni dočekuju Real Madrid i imaju drugu "meč-loptu" za plasman na Fajnal-for Evrolige.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ: Друга меч-лопта, знамо да је испред нас велика шанса

M. Vukadinović

Crno-beli vode u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa 2:1, nakon što su Madriđani pre dva dana pobedili u Areni i vratili se u igru posle dva trijumfa srpskog tima u glavnom gradu Španije.

Utakmica će zbog tragedije u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" početi minutom ćutanja, a neće biti muzike, ni spektakla, kao u trećem meču.

- Plej-of je uvek takav, igra se na svaka dva dana. Utisak je isti. Imali smo jednu od lošijih utakmica poslednjih meseci, igrači su svesni toga. Znamo svi koliko je Matijas Lesor važan za naš tim, ali smo i bez njega bili u egalu. To je to. Moramo kvalitetnije. Treba shvatiti da je utakmica 40 minuta. Znamo da je ispred nas velika šansa - izjavio je trener košarkaša Partizana Željko Obradović.

Lesor se vraća u tim nakon suspenzije, ali osim kapitena Kevina Pantera, koji ima još jedan meč kazne, neće biti ni Alekse Avramovića.

Sa druge strane, Real će biti jači za Gabrijela Deka.

- Aleksa je povredio ruku i on će ići na operaciju u petak, to je samo druga ruka, ali ista stvar kao i prošle godine kada se povredio, pretpostavke su da će biti manja pauza, ali ja ne bi sad o tome. Desilo se opet Aleksi, nažalost. To je deo svega ovoga čime se mi bavimo - istakao je Obradović.

Pominjalo se i odlaganje utakmice zbog tragedije u školi "Vladislav Ribnikar", ali Obradović ističe da bi problem predstavljao termin.

- Svi smo bili u neverici kada smo čuli vest. Izjavljujem saučešće svim porodicama, velika tragedija. Ne znam šta da kažem oko odlaganja, problem je termin. Kada bismo mogli da igramo? Real ima obaveze, sve to bi dovelo do neverovatnih pomeranja. Ne znam, nije pitanje za mene, svi smo u šoku. Koliko sam ja shvatio, igraćemo utakmicu - izjavio je Obradović.

Ukoliko Partizan pobedi, u polufinalu Fajnal-fora u Kaunasu igraće protiv Barselone, koja je ukupnim rezultatom 3:0 eliminisala Žalgiris.

BONUS VIDEO: "PERFEKTNO!" Igor Duljaj oduševljen igračima Partizana posle meča sa drugoplasiranim TSC-om

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave