HRVAT U "PAKLU" BEOGRADSKE ARENE: "Nije važno da li ste iz Splita, Zagreba, Sarajeva..."

Novosti online

03. 05. 2023. u 10:55

Košarkaši Partizana poraženi su u trećem meču plej-of serije Evrolige od Reala u beogradskoj Areni rezultatom 82:80.

ХРВАТ У ПАКЛУ БЕОГРАДСКЕ АРЕНЕ: Није важно да ли сте из Сплита, Загреба, Сарајева...

M. Vukadinović

Nisu uspeli izabranici Željka Obradovića da slave, ali su pružili odličnu partiju i pored toga što u timu nije bilo Kevina Pantera i Matijasa Lesora.

Na krilima navijača, crno-beli su bili blizu nove pobede, a atmosfera iz beogradske Arene odjeknula je širom regiona. Posebno su oduševljeni bili Hrvati, pa je tako na portalu "Indeks" osvanuo tekst sa naslovom "Bili smo na spektaklu Partizana i Reala. Nikad nešto slično nismo doživeli".

Naše komšije bile su oduševljene čitavom atmosferom, pa su, između ostalog, navele:

- Svi, od prvog do poslednjeg, pevali su himnu Partizana pre utakmice, a u trenutku podbacivanja atmosfera je na vrhuncu. Energija koju Obradovićev tim u tom trenutku crpi s tribina je neverovatna i Real uopšte ne zna odakle crno-beli udaraju. I nije u tom trenutku zaista važno jeste li iz Zagreba, Splita ili Sarajeva niti za koga navijate. Kao što ni košarkaškim fanovima u Zagrebu, Splitu ili Sarajevu nije bitno odakle je Željko Obradović kad ga dočekaju aplauzom u svojim dvoranama - navodi se u tekstu, pa nastavlja:

- Atmosfera u Areni nikoga ne može ostaviti ravnodušnim i nije čudo da se Evroliga i čitava Evropa čude i dive snimcima koji dolaze iz Beograda. Tribine su u tom trenutku i šesti i sedmi igrač i Obradovićevi igrači u toj atmosferi mogu da zdrobe sve velikane.

Nije Hrvat krio oduševljenje Partizanom i navijačima, a šta će tek biti u četvrtak...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije