DA LI JE PARTIZAN ŽESTOKO OŠTEĆEN? Drama u poslednjem napadu i "faul" koji sudije nisu videle (VIDEO)

Novosti online

03. 05. 2023. u 08:56

Košarkaši Partizana poraženi su sinoć u Beogradu od ekipe Reala rezultatom 82:80 (19:32, 26:16, 21:15, 16:17) u trećem meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige.

ДА ЛИ ЈЕ ПАРТИЗАН ЖЕСТОКО ОШТЕЋЕН? Драма у последњем нападу и фаул који судије нису виделе (ВИДЕО)

EuroleagueTV

Real je smanjio vođstvo Partizana na 2:1 u seriji, koja se igra na tri pobede. Crno-beli su poklekli u neizvesnoj završnici, a moglo je i da se završi u korist Partizana da je bilo malo više sreće i koncentracije.

Međutim, poslednji napad na utakmici izazvao je dosta kontroverze, a mnogi navijači su posle meča bili besni jer su smatrali da je Partizan tom prilikom oštećen.

Nakon što je Zek Ledej trojkom smanjio zaostatak Partizana na samo dva poena, usledio je tajm-aut Reala nakon čega je usledila akcija za koju navijači smatraju da je u njoj Partizan oštećen.

Real je imao loptu sa strane na 3,4 sekunde do kraja, ali su loše izveli ubacivanje i lopta je došla do igrača Partizana koji su krenuli u poslednju akciju. Do lopte je prvi krenuo Dante Egzum nakon čega je usledio žestok kontakt Serhija Ljulja, a zatim je do nje došao Džejms Naneli koji je pokušao da dođe do pozicije za šut. Prvo je imao kontakt sa Adamom Hangom, a zatim i pored Džanana Muse uspeo da uputi šut, ali lopta nije upućena na vreme, pa je usledilo veliko slavlje igrača Real Madrida.

Poslednji napad je prokomentarisao i Željko Obradović posle meča.

- Poslednji posed je bio neki kontakt, ne bih to komentarisao… Nad Danteom, ali ne bih govorio - rekao je Žoc, a da li su domaći oštećeni procenite sami.

Naredni meč biće odigran za dva dana u Beogradu. Eventualna majstorica je na programu devetog maja u Madridu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)