"GROBARI" POMNO PRATE SITUACIJU: Tavares propustio meč protiv Saragose, poznato da li igra protiv Partizana

Tanjug

30. 04. 2023. u 12:06

Centar Reala Valter Tavares normalno je trenirao sa ekipom pred početak meča 30. kola ACB lige protiv košarkaša Saragose i igraće u utorak protiv Partizana.

ГРОБАРИ ПОМНО ПРАТЕ СИТУАЦИЈУ: Таварес пропустио меч против Сарагосе, познато да ли игра против Партизана

FOTO: FIBA.Basketball

Uprkos činjenici da je trenirao pre meča, Tavares je izostavljen iz ekipe za utakmicu protiv Saragose, jer trener Čus Mateo očigledno želi da ga sačuva za utorak i duel protiv Partizana, treći u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

Osim Tavaresa, van tima u meču protiv Saragose ostali su Mario Hezonja i Fabijan Kozer, dok su među 12 igrača i Gabrijel Dek i Geršon Jabusele, koji su suspendovani u Evroligi zbog tuče u meču protiv Partizana i neće igrati u utorak.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja